...

Prvi put na našim prostorima, sa jedinstvenim pristupom edukaciji i popularizaciji felinologije. Znanje o mačkama smo podigli na jedan sasvim novi nivo i omogućili svim odgovornim odgajivačima da to znanje steknu i tako nastave brigu o svojim ljubimcima na najbolji mogući način. Živele mačke!

WEBINARI

Webinari koje organizuje komapnija Royal Vet sadrže stručna ali svakom razumljiva predavanja iz oblasti felinologije, na kojima predavanja drže najveći stručnjaci veterinarske medicine, profesori, akademici i licencirani veterinari. Sva predavanja su pre svega posvećena odgajivačima ali dostupna i svim vlasnicima mačaka.

Dermatofitoza mačaka

Dermatofitoza mačaka je gljivična infekcija kože, krzna i noktiju. Najčešći uzročnik je Microsporum canis, ali su moguće infekcije i sa M. gypseum i  Trichophyton mentagrophytes. Do infekcije najčešće dolazi usled kontakta sa obolelom životinjom, inficiranom dlakom...

Osnove nasleđivanja boja kod mačaka

U ovom tekstu nabrojaćemo neke od osnova kod nasleđivanja boja kod mačaka. Kako se u genetici uvek mogu desiti i određene promene (mutacije) i kako genetika predstavlja veoma široko polje osobina, tako se može dogoditi i odstupanje od navedenih činjenica. Izraz BOJA...

Preporučen YouTube kanal

YouTube kanal NEVA ANGELS je mesto na kom svoje iskustvo i savete deli registrovan odgajivač sibirskih mačaka Ana Vlahović, iza koje stoji desetogodišnje odgajivačko i felinološko iskustvo.

Pin It on Pinterest

Share This
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.