...

Felinološko društvo FELIS SERBICA organizuje međunarodnu izložbu TICA asocijacije 19. i 20. novembra 2022., u hali 1A Beogradskog Sajma. Ove godine, ova izložba je deo novog festivala posvećenog mačkama, prvi Belgrade Cat Fest koji će okupiti ljubitelje mačaka i najlepše mačke iz zemlje i iz regiona. Ne propustite najveći mačkarski događaj u Srbiji i vidimo se.

Sudije koje će ocenjivati vaše mačke su:

– Kurt Vlach (Austrija)

– Tomoko Vlach (Austrija)

– Rene Knapp (SAD)

– Clint Knapp (SAD)

– Agata Kruszona-Zawadzka (Poljska)

Pored međunarodne izložbe mačaka, na ovom festivalu biće raznovrsnog pratećeg sadržaja posvećenog najmlađima i svim ljubiteljima mačaka. Moći ćete da uživate u konkursu „Deca crtaju mačke„, sada već popularnom mačkarskom kvizu „Mačkamanija„, sasvim nova igra slagalice „maZZLE Puzzle“ i biće uvek popularno udomljavanje prelepih maca. Za učesnike svih događaja biće pripremljeni pokloni, namenjeni dobitnicima i zato se ne ustručavajte već dođite i igrajte se s nama. Pročitajte dole više o svim aktivnostima.

Beogradski Festival Mačaka će biti otvoren za posetioce od 10 do 18 časova oba dana, 19. i 20. novembra, u hali 1A Beogradskog Sajma. Cena ulaznice za posetioce je 400 dinara (Beogradski Sajam određuje cenu), deca do 7 godina ne plaćaju ulaz.

Program festivala

U subotu u 13 časova biće održana dodela nacionalnih i regionalnih TICA nagrada iz prethodne sezone. Nakon dodele nagrada, biće obeleženo jubilarnih 15 godina od osnivanja udruženja FELIS SERBICA.

U nedelju u 13 časova biće proglašenje pobednika likovnog konkursa „Deca crtaju mačke“, naši ambasadori festivala i predstavnici naših sponzora biraće najbolje radove i dodeljivati nagrade. U 16 časova biće izvlačenje srećnih dobitnika glavnih nagrada festivala. U 17 časova će se održati proglašenje ukupnih pobednika međunarodne TICA izložbe mačaka, Grand Prix festivala.

Tokom oba dana trajanja festivala posetioci će moći igrati kviz MačkaManija i osvajati nagrade, moći će slagati igru slagalice Mazzle Puzzle, okretati točak sreće, za decu biće program animatora koji će deliti balone, crtati po licu i pleti kikice najmlađima. 

Očekuje vas puno zabave i pregršt nagrada. Dobrodošli!

 

 

 

Za sve informacije možete nas kontaktirati na mejl catshow.serbia@gmail.com ili na broj telefona +381637700377

VREDNE NAGRADE ZA POSETIOCE

Dođite na Beogradski Sajam, 19. i 20. novembra u hali 1A, i bićete u prilici da osvojite fenomenalne i vredne nagrade. Svaki posetilac će moći da se prijavi za izvlačenje, popunjavanjem kratkog obrasca, i osvoji nagrade. Izvlačenje dobitnika biće održano u nedelju 20. novembra u 16 časova, na samom Festivalu. Vidimo se i srećno!

AMBASADORI FESTIVALA

Konkurs DECA CRTAJU MAČKE je namenjen našim najmlađima, deci do 14 godina, koja na isti treba da nam se prijave do 15. novembra. Prilikom prijave trebate nam poslati fotografiju crteža, ime i prezime autora i koliko ima godina. U nedelju 20. novembra očekujemo sve učesnike konkursa na Beogradskom Festivalu Mačaka, gde će svi njihovi radovi biti izloženi i gde će žiri odabrati deset najboljih radova. Nagrade za dobitnike će pripremiti kompanija Royal Vet doo i njihovi predstavnici će nagrade uručiti dobitnicima.

Prijave za konkurs šaljite na email: catshow.serbia@gmail.com

maZZLE Puzzle je super igra slagalica u kojoj mogu svi učestvovati. Na štandu kompanije Marlo Farma doo imaćete priliku da sklopite slagalicu na licu mesta i da dobijete super poklončić. Čekamo vas da se zajedno igramo, 19. i 20. novembra na Beogradskom Sajmu, hala 1A.

Novi kviz MAČKAMANIJA je stigao i ovog puta se igramo uživo. Na štandu kompanije Leto doo moći ćete da izvlačite pitanja i odgovarate na njih, pitanja vezana za naše ljubimce. Tačni odgovori će biti nagrađivani. Želimo vam puno sreće i puno tačnih odgovora, vidimo se na Belgrade Cat Festu, Beogradski Sajam, 19. i 20. novembar 2022.

UDOMITE MACE SA DEVET ŽIVOTA

Pin It on Pinterest

Share This
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.