...

PONUDA ZA SPONZORE

Beogradski Festival Mačaka

Poštovani prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo i čast da vam predstavimo događaj koji će promeniti svest ljudi prema ljubimcima, probuditi humanost u nama i ujediniti nas oko jedne teme, ljubavi i pažnje prema ljubimcima.

Predstavljamo vam najveći događaj u Srbiji i regionu koji okuplja ljubitelje, vlasnike i odgajivače mačaka, rasnih i domaćih. Predstavljamo vam Beogradski Festival Mačaka (Belgrade Cat Fest) koji će se ove godine održati 14. i 15. oktobra u hali 5 Beogradskog Sajma. Belgrade Cat Fest je mesto okupljanja svih koji imaju interes da odgovorno vlasništvo bude prepoznato u našem društvu, ovaj Festival je takođe i sajam pet industrije, proizvođača i distributera hrane i opreme za kućne ljubimce, veterinara i profesionalnih odgajivača i felinologa.

Ovaj događaj organizuje neprofitno Felinološko Udruženje građana Felis Serbica u saradnji i partnerstvu sa liderima u pet industriji, najpoznatijim brendovima i stručnim ljudima. Ukoliko želite da se priključite našem timu biće nam čast da vam ponudimo uslove koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i mogućnosti. Sponzori naših manifestacija nisu samo sponzori, oni su naši partneri i prijatelji, koji razumeju našu filozofiju ali razumeju i potrebu tržišnog pozicioniranja u trenutno globalno rastućoj industriji.

Ovde navedeni paketi sponzortava su pažljivo pripremljeni kako bi zadovoljili vaše potrebe u odnosu na vaše mogućnosti. Naš princip odnosa sa vama je da smo uvek transparentni i iskreni i uvek nam je dobrobit održivosti ove manifestacije ispred ličnih interesa.

EARLY BIRD POPUST – Ukoliko se odlučite da na vreme budete naš sponzor i partner, za sve ugovore potpisane do 01. avgusta 2023. godine, važi popust od 10% na ukupnu cenu sponzorstva.

Izložbeni prostor podrazumeva ograđen prostor sa tri strane, panelima, sa dostupnom strujom po zahtevu i sa potrebnim brojem stolova i stolica po zahtevu. Izložbeni prostor može biti uređen i brendiran prema potrebama i željama sponzora.

Logo na promo materijalu podrazumeva logo vaše kompanije ili brenda na našim flajerima kojima promovišemo i najavljuejmo Festival.

Logo i link na našem web portalu podrazumeva stavljanje log vaše kompanije ili brenda na naš sajt, sa linkom do vaše web stranice. Taj link i logo će na našoj stranici stojati ukupno godinu dana od postavljanja.

Reklamna objava podrazumeva vaš tekst ili reklamu, koju ćemo mi objaviti na našim profilima na društvenim mrežama, kao što su Facebook i Instagram.

Sudijski ring je prostor gde se na Festivalu održava takmičenje i ocenjivanje mačaka, i taj prostor je dostupan sponzoru da bude brendiran reklamnim materijalom. Ukupno ćemo imati 6 sudijskih ringova, svakom Platinum sponzoru pripada jedan ring.

Dodatna aktivnost su posebne igre koje se mogu održavati u prostoru izložbenog prostora sponzora, sa ciljem da se publika duže zadrži i provede vreme u aktivnostima kao što su igre za decu i mlade.

Povlašćeni uslovi su rezervisani za Platinum sponzore i partnere, kao znak zahvalnosti naše organizaciije za pomoć i podršku. Podrazumevaju popuste ili prednost u pregovorima za naredne Festivale.

Svim zainteresovanim partnerima stojimo u potpunosti na raspolaganju po pitanju bilo čega, posebnih zahteva, ideja, predloga, apsolutno smo otvoreni i spremni da vas saslušamo i uvek izađemo u susret dok god tako poštujemo i sve druge naše partnere i jedni druge. Za sva pitanja možete nam se obratiti na felis.serbica@gmail.com ili na broj telefona 063/255-575.

Nek Odgajivač bude vaš brend ambasador!

Nudimo vam još jednu mogućnost promocije vašeg brenda a to je sponzorisanje odgajivača koji učestvuju na međunarodnoj izložbi mačaka. Za samo 10.000 dinara i 10kg hrane za mačke imate mogućnost da izbrendirate jednog odgajivača, da nosi majice ili kačket sa logom vašeg brenda, oba dana trajanja izložbe. Bićete vidljivi na izložbi ali i na objavama tog odgajivača koji će u tom slučaju, u toku trajanja Festivala, biti Vaš Brend Ambasador. Odgajivač mora biti član Felis Serbica udruženja i registrovani odgajivač.

Ne propustite ovu šansu da budete u društvu najboljih, važno je za vas biznis, važno je i za naše društvo jer razvojem društvene svesti pozitivno utičemo i na razvoj vašeg poslovanja. Imamo zajednički cilj, da vašu ponudu približimo publici, vlasnicima mačaka, kako bi oni bolje brinuli o svojim ljubimcima. 

Sa posebnim zadovoljstvom se radujemo zajedničkoj saradnji, udruženje ljubitelja, vlasnika i odgajivača mačaka će umeti da vam se u to ime zahvali!

Dobrodošli!

Pin It on Pinterest

Share This
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.