...

Ljubav između deteta i njegovog ljubimca teško je opisati rečima. Jednom kada se desi ostaje nauslovna, snažna, iskrena i neraskidiva. Kroz dugogodišnji rad sa mačkama i ljubiteljima mačaka shvatili smo da naši ljubimci imaju veoma zapaženo i važno mesto u našim domovima i da veoma pozitivno utiču na decu i mlade. Iz tog razloga felinološko društvo Felis Serbica je odlučilo da organizuje divno takmičenje za decu do 12 godina. Oni će imati priliku da kroz svoj umetnički talenat i rad prikažu svim učesnicima i posetiocima međunarodne izložbe mačaka, svoje crteže njihovih ljubimaca. Dakle, na ovoj manifestaciji, rame uz rame će se takmičiti najbolje mačke iz regiona i Evrope na izložbi mačaka i najlepši crteži ljubimaca naših najmlađih vlasnika mačaka.

Sva deca koja žele učestvovati svoje radove mogu poslati na email: felis.serbica@gmail.com. Mi ćemo ih onda odštampati i izložiti u izložbenoj sali Sava Centra, 27. i 28. oktobra, od 10 do 17 časova oba dana. Drugog dana izložbe, u nedelju 28. oktobra u 13 časova, žiri sastavljen od najboljih felinoloških sudija, predstavnika naših sponzora i poznatih vlasnika mačaka će odabrati najlepše crteže. Pobednici će dobiti vredne, Soko Štark slatke paketiće i druge poklone naših sponzora. 

Za učešće na takmičenju pošaljite na email: felis.serbica@gmail.com:

– crtež

-puno ime i prezime umetnika i koliko godina ima.

Da bi svi učesnici imali jednake uslove i šanse, jedno dete može poslati jedan crtež, i sa njime učestvovati u takmičenju. Rok za slanje radova i prijavu je 20. oktobar.

Nadamo se da ćemo svi uživati u radovima naših najmlađih umetnika, i u njihovom društvu na ovoj jedinstvenoj manifestaciji. 

Dobrodošli!

Pin It on Pinterest

Share This
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.