Ljubav između deteta i njegovog ljubimca teško je opisati rečima. Jednom kada se desi ostaje nauslovna, snažna, iskrena i neraskidiva. Kroz dugogodišnji rad sa mačkama i ljubiteljima mačaka shvatili smo da naši ljubimci imaju veoma zapaženo i važno mesto u našim domovima i da veoma pozitivno utiču na decu i mlade. Iz tog razloga felinološko društvo Felis Serbica je odlučilo da organizuje divno takmičenje za decu do 12 godina. Oni će imati priliku da kroz svoj umetnički talenat i rad prikažu svim učesnicima i posetiocima međunarodne izložbe mačaka, svoje crteže njihovih ljubimaca. Dakle, na ovoj manifestaciji, rame uz rame će se takmičiti najbolje mačke iz regiona i Evrope na izložbi mačaka i najlepši crteži ljubimaca naših najmlađih vlasnika mačaka.

Sva deca koja žele učestvovati svoje radove mogu poslati na email: felis.serbica@gmail.com. Mi ćemo ih onda odštampati i izložiti u izložbenoj sali Sava Centra, 27. i 28. oktobra, od 10 do 17 časova oba dana. Drugog dana izložbe, u nedelju 28. oktobra u 13 časova, žiri sastavljen od najboljih felinoloških sudija, predstavnika naših sponzora i poznatih vlasnika mačaka će odabrati najlepše crteže. Pobednici će dobiti vredne, Soko Štark slatke paketiće i druge poklone naših sponzora. 

Za učešće na takmičenju pošaljite na email: felis.serbica@gmail.com:

– crtež

-puno ime i prezime umetnika i koliko godina ima.

Da bi svi učesnici imali jednake uslove i šanse, jedno dete može poslati jedan crtež, i sa njime učestvovati u takmičenju. Rok za slanje radova i prijavu je 20. oktobar.

Nadamo se da ćemo svi uživati u radovima naših najmlađih umetnika, i u njihovom društvu na ovoj jedinstvenoj manifestaciji. 

Dobrodošli!

Pin It on Pinterest

Share This