...

Felinološko društvo FELIS SERBICA u saradnji sa kompanijom ROYAL VET DOO, organizuje drugo izdanje najmačkastijeg kviza MAČKAMANIJA 2. I Ovog puta smo vam spremili sjajne nagrade, ovog puta smo mislili na vaše ljubimce na duži period, tako su za srećne dobitnike prepremljenje sledeće nagrade:

1. nagrada – Ishrana za jednu vašu mačku u trajanju od GODINU DANA

2. nagrada – Ishrana za jednu vašu mačku u trajanju od šest meseci

3. nagrada – Ishrana za jednu vašu mačku u trajanju od tri meseca

Sigurni smo da ovakve super nagrade još nismo imali za naše ljubimce i zato vam svima želimo puno sreće.

Da bi ste dobili priliku da učestvujete u izvlačenju dobitnika, potrebno je da tačno odgovorite na sva pitanja u kvizu MačkaManija2, i da nam na kraju kviza ostavite vaše ime i email adresu kako bi smo mogli da vas kontaktiramo. Svi učesnici koji pređu kviz biće učesnici u izvlačenju a izvlačenje dobitnika biće održano 25. decembra i tada će biti proglašeni srećni dobitnici.

Izvučeni su srećni dobitnici kviza, čestitamo od srca svima!!!

Felis Forum - Sve o mačkama

Facebook grupa gde možete uživo pratiti izvlačenje dobitnika ali i družiti se sa ljubiteljima mačaka.

Felis Serbica

Facebook stranica gde možete uživo pratiti izvlačenje dobitnika ali i kontaktirati naše društvo za svaku podršku ili pitanje.

Neva Angels YouTube kanal

YouTube kanal posvećen mačkama, gde ćete pronaći odgovore na sva pitanja iz kviza ali i mnogo više od toga, sve što vas zanima u vezi vaših ljubimaca.

Želimo da se zahvalimo sponzorima koji su obezbedili nagrade za sve naše dobitnike, kompaniji ROYAL VET DOO iz Beograda.

Felinološko društvo FELIS SERBICA nastavlja da radi za sve ljubitelje mačaka, odgajivače i vlasnike, sve za dobrobit i sreću naših ljubimaca.

Pin It on Pinterest

Share This
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.