Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Овај događaj је прошао.

Međunarodna TICA izložba mačaka

oktobar 27, 2018 / 10:00 - oktobar 28, 2018 / 17:00

27. i 28. oktobra 2018. godine biće održan još jedan felinološki spektakl. Ovog puta Sava Centar će biti domaćin Međunarodne izložbe mačaka sa temom „Mačke u umetnosti“, u organizaciji felinološkog društva Felis Serbica. Na ovoj manifestaciji posetioci će se moći upoznati sa preko 20 različitih rasa mačaka iz cele Evrope i sveta, uživati u njihovoj glamuroznosti i biti svedoci prave mačkarske parade. Videće najbolje felinološke stručnjake na delu kako ocenjuju naše ljubumce, upoznaće najbolje odgajivače iz Srbije i regiona i imaće priliku da nauče sve što ih zanima u vezi mačaka. Ništa manje zastupljene neće biti ni domaće mačke, i one će se takmičiti u svojim kategorijama i osvajati šampionske titule isto kao i sve rasne mačke.

Uporedo sa ocenjivačkim delom izložbe, na ovoj manifestaciji biće organizovano i takmičenje za naše najmlađe ljubitelje mačaka – „Deca crtaju mačke„. Na ovom takmičenju će moći učestvovati sva deca starosti do 12 godina tako što će izložiti svoje crteže mačaka, crtež svog ili tuđeg ljubimca. Više detalja o ovom takmičenju kao i uslove za učešće i prijavu, možete pogledati OVDE.

Najlepše mačke Evrope će ocenjivati šest sudija u 14 ringova i to 10 AB (AllBreed) ringova, 2 SP (Specialty) ringa i 2 kongresa (mužijaci/males i ženke/females). Sudije su: Francesca Gagern (Austrija), Vlada Benina (Rusija), Katharina Krenn (Austrija), Asa Broing (Švedska), Erwin van den Bunder (Belgija) i Hanne Cuyle (Belgija). U subotu uveče, nakon prvog dana izložbe, biće priređena i večera za sve izlagače. Svi izlagači koji budu želei da prisustvuju večeri potrebno je da se na vreme prijave našem klubu. Cena večere iznosi 25 eura po osobi, u dinarskoj protivvrednosti, a večera će se održati u restoranu „Đerdan“ u Beogradu.

Pozivamo sve ljubitelje da posete ovaj festival mačaka i uživaju zajedno sa nama u našim ljubimcima, dobrom druženju, fenomenalnoj atmosferi i takmičenju naših najmlađih ljubitelja mačaka. Sigurni smo da ćete uživati u svemu što na ovom festivalu budete videli i doživeli. Dobrodošli!

 

Za sve zainteresovane izlagače, vlasnike mačaka koji žele da njihov ljubimac bude deo odabranog društva, da se ravnopravno takmiči sa mačkama iz cele Evrope i sveta, uslovi prijave prikazani su ispod. Za sve dodatne informacije možete nam pisati na felis.serbica@gmail.com, ili pozvati na telefon 063/77-003-77. Radujemo se novom druženju, dobrodošli!

Detalji

Почетак:
oktobar 27, 2018 / 10:00
Крај:
oktobar 28, 2018 / 17:00

Organizator

Felis Serbica
Telefon:
0637700377
E-pošta:
felis.serbica@gmail.com
Web sajt
www.felisserbica.rs

Mesto

Sava Centar
Milentija Popovića 9
Beograd, Serbia
+ Google Map

Pin It on Pinterest